Allt om billiga flyg

En ny sajt som innehåller det allra mesta om flygresor kan du kolla in på www.flyg.nu. På sajten finns en klassisk jämförelsefunktion med alla svenska resebyråer, jämför gärna priserna med exempelvis momondo som pumpar ut reklam, flyg.nu har både bättre priser och i många fall en smidigare söktjänst, en clean sida som är lättöverskådlig underlättar sökandet enormt.

En ny funktion är också att du kan söka sista-minuten-resor på sajten. Så sök efter Charter, billiga flygbiljetter och jämför de erbjudanden som presenteras framför näsan. En sökning som tar några sekunder och ger dig det garanterat bästa priset är något som alla som ska ut och resa borde göra. I stället för att själv i timmar söka runt på nätet efter det billigaste så gör denna tjänst det åt dig istället.

Gör det på datorn, läsplattan eller i din mobiltelefon. När och var du än befinner dig har du tillgång till detta så länge du har en internetförbindelse, och numera går det att hitta gratis Wi-Fi  på många ställen så behöver du inte ta av din egen surfpott. Ska du ut och resa eller har någon bekant som ska iväg? Tipsa då om denna sajt för antagligen kommer det att göra att 100-lappar eller kanske t o m tusenlappar sparas för den som köper biljetterna.