The Mayfair Hotel Tunneln

Mayfair Hotel Tunneln ligger beläget i en byggnad med historia från 1300-talet. Under lång tid var det residenshus för generalguvernören i Malmö vilket är orsaken till att både svenska och danska kungar har besökt huset.

När det byggdes om till hotell för ca 100 år sedan blev namnet ”Hotell Tunneln” vilket även syns i dagens hotellnamn.

Alla rum på hotellet speglar huset långa historia samtidigt som bekvämligheterna gör att nytt och modernt möter den gamla charmen. I alla rum finns badrum, bagagebänk, kabel-TV och hårtork. Utöver det har alla gäster tillgång till ett strykrum. I hela hotellet erbjuds gratis Wi-Fi och de som inte har med sig en egen dator har möjligheten att låna en dator som står i lobbyn.

Mayfair Hotell Tunneln ligger mitt i Malmö vilket gör det till ett perfekt val för de som vill uppleva stadens sevärdheter. Man behöver bara runda hörnet på hotellet för att nå ut till Storgatan vilket är gågatan i centrum. Bara på gångavstånd finns alltså allt från sevärdheter till shopping.

Mayfair hotell riktar sig främst mot affärsresenärer och de som vill bo mycket centralt. Däremot bör man vara medveten om att byggnaden inte är handikappanpassad vilket beror på åldern på huset. För familjer rekommenderas ”Familjerum” som är anpassade för fyra personer.

Den stora frukostbuffén, som är gratis, serveras i ett källarvalv från medeltiden och för de som behöver checka ut innan frukosten serveras ordnas andra lösningar.

Hotellets restaurang, SOT, är även det beläget i källarvalvet och serverar ett brett utbud av högklassiga rätter. Detta med ett lite större fokus på tapas och kötträtter.

[tb_google_map]

En kommentar

Kommentarer är stängda.