5 Smarta reseprylar som förbättrar ditt resande

Ska du snart ut och resa? Då bör du kika närmre på dessa 5 smarta reseprylar som förbättrar ditt resande

Spork

Oavsett om du ska åka på weekendresa, backpackerresa eller om du ska ut i naturen och campa, så är Spork en resepryl som du garanterat borde införskaffa. Denna fiffiga lilla resepryl ger dig nämligen 3 bestick i en och samma produkt, sked, gaffel och kniv.

Förutom att den är så smidig att ta med sig, så är den även billig. En Spork kostar endast 20 kronor.

Packningskuber

Har du någonsin undrat hur vissa kan få med sig så många uppsättningar kläder och andra reseprylar? Ett bra svar och lösning på den frågan är i alla fall packningskuber. Med dessa kan du enkelt packa ner kläderna i rullad form eller vikt och sedan pressa ut luften när du är klar.

Genom att pressa ut luften sparar du massvis av plats i bagaget. Perfekt när du vill få med dig extra souvenirer hem!

Resekudde

Att flyga 8-10 timmar eller mer är knappast något som är kul att göra, och bättre blir det inte heller om man är utan en resekudde. Reser du i business class kan det ingå sköna kuddar och en stol som går att luta tillbaka behagligt, men reser du i vanlig klass, så får du nöja dig med vanlig standard.

Vanlig standard på flygstol är knappast bekvämt under långtidsflyg, men med en bra resekudde kan man åtminstone sova skönt utan att man får ont i nacken.

Mikrofiber handduk

Frottehanddukar må vara de vanligaste handdukarna som vi använder hemma. Men på resan kan det göra underverk att ha med sig en mikrofiber handduk. Dessa handdukar torkar mycket snabbare än frottehanddukar, plus att de väger mindre än hälften så mycket.

Ett måste att ha ifall man reser med barn eller om man ska på sol och badsemester!

Hörlursförgrening

Hörlursförgrening
Hörlursförgrening, en liten enkel sak som kan förhindra bråk och stök. Denna modell finns på Clas Ohlson för dryga hundringen.

På tal om att resa med barn, så är hörlursförgrening en annan smart resepryl som kan göra underverk på familjeresor. Har man flera barn så är chansen stor att det bråkas om vem som ska få ha hörlurarna och titta på film, eller att något av barnen vill ha båda hörlurarna och inte dela med sig.

Ett klassiskt småbarnsdilemma som löses enkelt med en hörlursförgrenare. Denna resepryl låter dig koppla in två par hörlurar i samma enhet.

Hörlursförgrenaren passar minst lika bra till vuxna och är perfekt ifall man vill undvika att höra utomstående ljud när man tittar på film eller lyssnar på musik med sin kompis eller älskade.